KDAJ SE LOTIMO SPREMEMBE?

Petek, dan tudi za nov začetek?

 

V ponedeljek pa res začnem! Naslednji teden pa res. Oh, če pa nimam časa. Me služba preveč izčrpa. Imam prepolno glavo še za to. V petek pa res ne! 

Vam je znano? Izgovori, razlogi..zakaj si ne vzamem časa zase. Zakaj ne posvetim del dneva svojemu počutju? 

 

Pa bom izhajala iz tega “petka”. Petek, sobota in nedelja so IDEALNI čas, da se zamisliš, razmisliš in ukrepaš. Ker je konec tedna lažje dihaš in se že telo samo po sebi nevede vsaj malo sprost. Konec tedna je zmeraj lahko zaključek nečesa dobrega in tudi kaj slabega in to izkoristiš za svoje izboljšave do boljšega JAZA – posledično boljšega počutja. Kaj ni super, če si vsak konec tedna določiš samo ENO stvar, katero boš v naslednjem tednu izboljšal/a? In s tem eno stvar oz.dejanje, ki ti ni všeč omilil/a ali izničil/a?

JA! Vikend je najboljši čas za uvedbo sprememb, če si to seveda želiš. Ker imamo ponavadi več časa, ker je manj stresno, ker smo bolj umirjeni, ker smo tudi bolj spočiti. 

 

Do naslednjič dajem v razmislek zgornje besede. Si želiš kaj spremeniti? Začni z nečem malim, z neko malenkostjo in si ne naloži takoj tisto, kar ti je najtežje.

 

Do prihodnjič ☺

 

Tjaša <3