Zabava. Igre. Ustvarjalnost. Aktivnost. Narava.

Aktivno poletno dnevno varstvo je namenjeno otrokom starim med 5 in 11 let. Naši dnevi so polni zabave, družabnih iger, iger na prostem, ustvarjamo iz naravnih materialov in raziskujemo po Golovcu. En dan imamo čistilno akcijo gozda, pa izlet na Orle in mini Zoo. Naša prehrana je raznolika in zdrava, malico imamo kar sredi gozda. Beremo pravljice, rešujemo uganke, urimo strpnost in vadimo solidarnost.

Brez telefonov in drugih ekranov.

Večino časa preživimo na prelepem Golovcu. Naš program vključuje tudi reševanje zabavnih ugank, urjenje ročnoh spretnosti, ter risanje z barvami. Lovili bomo skriti zaklad in se sprehodili do razglednega stolpa na Orlah.

Vsak dan bomo poskrbeli za polnovredno kosilo, kjer bodo otroci lahko napolnili svoje energijske rezerve. Seveda pa poletje brez sladoleda ni pravo poletje, zato ga bomo pojedli veliko in se pri tem ne obremenjevali s številkami – v poletju je vendar dovoljeno uživati🍦!

Na voljo sta dva termina, in sicer od 1. julija do 5. julija ter od 15. julija do 19. julija. Program poteka med 8:00 in 15:00 uro, lokacija pa je Ljubljana Hrušica.
Vaši otroci so zelo lepo vabljeni v našo družbo, kjer bodo preživeli nepozabno poletje, polno smeha, iger in novih prijateljstev. Pridružite se nam in ustvarimo skupaj čarobne poletne spomine!

Kaj vse bomo počeli?


Prvi termin:
1.7. – 5.7. 2024 ; 8.00-15.00

Kje: Ljubljana – Bizovik – Hrušica

Cena: 145 eur

Imate vprašanje? Pišite mi na aktivnizmano@gmail.com
ali pokličite na 070 861 161.

Prijava

Kdo bo z vami?

Vse aktivnosti bodo vodile izkušene in strokovno usposobljene osebe. Ves čas pa z vami preživim diplomirana športna trenerka Tjaša Babnik, ki že pet let vodim različne tabore in dogodke za otroke. Tako lahko zagotovim, da bo vsak dan napolnjen z zabavo, učenjem in varnostjo. Sem tudi sama mamica najstnici in prednajstnici :). Zelo se veselim druženja z vami.

Doživetje v naravi, svež zrak, gibanje, smeh…

Skupaj z vašimi otroki ustvarjamo nepozabne spomine. Gibanje na prostem in svežem zraku nam čisti misli in daje prostor za domišlijo. Kot družba skozi različne igre urimo strpnost, vztrajnost in solidarnost. Se med seboj motiviramo, izvajamo vajo tišine in skozi različne izzive spodbujamo komunikacijo, povezovanje in sklepamo nova prijateljstva. Tako otroci, kot starši nam poročate o velikem zadovoljstvu, za kar smo vam izjemno hvaležni. Ste potrditev, da delamo nekaj čudovitega skupaj z vašimi in takrat malo našimi otroki :).

Otroci o našem druženju povejo tako:

“Meni je varstvo všeč predvsem, ker nam zapolni dolgočasni teden s preživljanjem časa na prostem v naravi in igranje zanimivih iger. Najbolj mi je všeč igranje iger pri katerih moramo sodelovati in iskati predmete iz gozda.”

-Nina

“Tjaša je bila vredu. Ful mi je blo dobr, ko smo šli na koncu v petek v Brunarico.
Tam smo jedli. Hrana pri Tjaši doma je bila “perfekto”!”

-Jon

Prijava: aktivnizmano@gmail.com

Aktivno poletje


Kdaj:
1.7. – 5.7. in 15.7.-19.7.2024 ; 8.00-15.00

Kje: Ljubljana – Bizovik – Hrušica

Cena: 145 eur

Imate vprašanje? Pišite mi na aktivnizmano@gmail.com
ali pokličite na 070 861 161.

Pogosta vprašanja

Zanima me…

Komu je poletno dnevno varstvo namenjeno?

Otrokom starim med 5 – 11 let. Povprečje imamo nekje med 6-9 let. Ni pa to pravilo.

Kje je zbirno mesto?

Zbirno mesto je na lokaciji Hruševske ceste na Poti spominov in tovarištva. Sprejem otrok pa je na Krožni poti (malo naprej od zbirnega mesta).

Kaj bomo počeli?

Po jutranji telovadbi (igrah), pot nadaljujemo v gozd. Razikujemo, rešujemo, beremo pravljice in tuhtamo, kako rešiti zapletene uganke. Malicamo kar sredi gozda, ustvarjamo iz naravnih materialov in vadimo vajo tišine (čuječnost). Skozi raznolike igre in naloge urimo strpnost, solidarnost in vztrajnost.
Po kosilu pa imamo tudi nekaj miru za prosto igro, ustvarjanje, mogoče košarko ali pečenje sladice :). Program je pester in raznolik, predvsem pa takšen, da otroke dejavnosti sproščajo in ne dodatno utrudijo.

Kako je s prehrano?

Fino je če otroci zjutraj zajtrkujejo. Malico imamo okoli 10:00 ure (po občutku). Kosilo je vsak dan kuhano (raznoliko, sveže in predvsem takšno, da ga mara večina otrok). Vsak dan je na voljo tudi solata, nobenega otroka z njo ne silimo. Kuha moja mami, za otroke “Babi Andreja” – do sedaj je bilo zmeraj vse super in otroci zadovoljni.

Kaj naredim, če otroka ne morem pripeljati ob dogovorjeni uri?

V kolikor potrebujete varstvo prej ni problema. Otroka mi boste pripeljali na domač naslov prej.

Kje je zaključek dnevnega varstva?

Od ponedeljka do četrtka z varstvom zaključimo na Krožni poti. Zadnji dan v petek pa imamo zaključek s pojedino kar v Brinarica Bizovik. Starši vabljeni, da še kakšno rečemo in naredimo skupinsko fotko za spomin na super fajn poletje :).

Kaj potrebujem s seboj?

S seboj potrebujejo manjši nahrbtnik s flaško-bidonom vode. Če bomo potrebovali še kaj vas o tem obvestimo pravočasno. Vljudno prosimo, da otroke vsak dan našpricate s sredstvi proti klopom, ter jih doma vsak dan pregledate.

Zanima me več.

Piši mi na aktivnizmano@gmail.com ali me pokliči na 070 861 161. Z veseljem poklepetam z vami in vam odgovorim na vprašanja.

Sprehodi. Pravljice. Skriti zaklad. Ustvarjanje.Prijatelji.