PREGLED in OPIS

dogodkov za otroke

Pravljična joga je čarobna in inovativna metoda, ki združuje moč domišljije in gibanja ter je popolnoma prilagojena otrokom v starosti od 4 do 7 let. Ta edinstvena oblika vadbe ponuja številne prednosti za otrokov razvoj.

Prvo, kar naredi pravljično jogo tako primerno, je njen interaktivni pristop. Otroci se skozi zgodbe in pravljice vživijo v vloge junakov, hkrati pa izvajajo asane ali jogijske položaje, ki so prilagojeni vsebini zgodbe. To spodbuja otrokovo domišljijo, koncentracijo in koordinacijo.

Poleg tega pravljična joga spodbuja telesni in čustveni razvoj. Otroci se učijo različnih dihalnih tehnik, sprostitve ter raztezanja, kar prispeva k boljšemu nadzoru nad telesom in čustvi. Ta pristop pomaga tudi pri izboljšanju otrokovega spanca ter zmanjšanju stresa.
Pravljična joga za otroke prav tako krepi socialne veščine. Skupinsko izvajanje joge skozi pravljice spodbuja sodelovanje, spoštovanje in empatijo med otroki. Sodelovanje v skupini pri izvajanju položajev spodbuja tudi občutek pripadnosti.

Več o pravljični jogi

NOVO! PRIJAVE ODPRTE!

Poletna dnevna druženja za najstnice bodo potekala v Ljubljani. Program je poln zabavnih dejavnosti, ki bodo navdušile vsako dekle! V tem tednu se bodo lahko sprostile s različnimi aktivnostmi, izražale svojo ustvarjalnost z ročnimi deli, spoznale pomembnost varnosti na internetu na delavnicah, uživale v kuharskih tečajih in se naučile trikov ličenja. Pripravite se na nepozabno poletje, polno novih veščin, prijateljstev in zabave! Namenjeno izključno samo dekletom 💕.

Več o programu

Poletna dnevna doživetja so namenjena otrokom starim med 5 in 11 let. Naš dan je poln zabave, igre, ustvarjalnosti in raziskovanja ter je idealen način, da vaši otroci preživijo poletne dni v Ljubljani.

Brez telefonov in drugih ekranov. Veliko sladoleda in aktivnosti na prostem 😊.

Večino časa preživimo na prelepem Golovcu, kjer se igramo družabne igre in se gibamo na prostem. Raziskujemo naravo, iščemo skriti zaklad in se skozi gozd sprehajamo ob branju pravljic, kar je za otroke čudovita izkušnja.

Več o programu

Celodnevna pustolovščina za otroke poteka skozi vikende v Ljubljani in na Vranskem.
Datumi so znani sproti in so objavljeni tukaj na spletni strani.
Skozi dan imamo raznolike aktivnosti, ustvarjamo iz različnih materialov in se družimo zunaj v prelepi naravi in z njo. Brez motečih mobilnih telefonov in tablic najdemo svojo družabno plat in svoj mir. Na koncu se poslovimo z mini ZABAVO.
Otroke pripeljete in greste vi po svoje. Na voljo so zdravi prigrizki, domače sadje in seveda topo kosilo.

Naš program je namenjen otrokom vseh starosti, ki si želijo osvojiti osnove rolanja ali izpopolniti svoje spretnosti. Pod strokovnim vodstvom izkušenih in prijaznih učiteljev bodo otroci naučili osnovnih tehnik rolanja, razvijali ravnotežje in koordinacijo ter se zabavali ob različnih igrah in aktivnostih. Pridružite se nam in ustvarite nepozabno izkušnjo!

Tečaj rolanja za OŠ Božidarja Jakca Štepanjsko nasleje in Hrušica, 6.5.-10-5-2024.

OGLEJTE SI VIDEO UTRINEK S TEČAJA: