Kuhanje. Nega kože. Lakiranje nohtov. Ustvarjanje. Narava.

Poletje je čas brezskrbnosti, čas za raziskovanje, uživanje in ustvarjanje nepozabnih spominov. Če si najstnica stara med 11 – 13 let, se nam pridruži na poletnem dnevnem druženju, posebej zasnovanem za dekleta v tvoji starostni skupini.
Zakaj bi morala biti del tega programa?
Prvič, ker je to priložnost, da se pod strokovnim vodstvom naučiš številnih koristnih veščin, ki ti bodo koristile v življenju.
Naša prilagojena izobraževalna vsebina zajema kulinarične veščine, kjer se boš naučila kuhati okusne in zdrave obroke, ter se poučila o pomembnosti uravnotežene prehrane za tvoje zdravje in dobro počutje. Kuhale bomo same😋!
Poleg tega bomo izvedle tudi delavnico o negi mlade kože, kjer boš spoznala, kako pravilno skrbeti za svojo kožo v najstniških letih. Seveda pa ne smemo pozabiti niti na delavnico o osnovah ličenja, kjer se boš naučila poudariti svojo naravno lepoto na preprost in subtilen način.
Ampak to ni vse! Razpravljale bomo tudi o zdravi uporabi socialnih omrežij in opozorili na nevarnosti, ki jih lahko prinesejo. Skupaj bomo raziskale, kako ostati varne in odgovorne na spletu.
V ustvarjalni delavnici pa se bomo prepustile svoji domišljiji in ustvarile nekaj edinstvenega. Posadile bomo svojo rastlino, se udeležile delavnice umetnosti ali ročnih spretnosti in se preprosto imele zelo kul!

Kaj bomo na taboru počele?


Kdaj:
29. 7. – 2. 8. 2024 ; 8.00-15.00

Kje: Ljubljana – Bizovik – Hrušica

Cena: 150 eur

Imate vprašanje? Pišite mi na aktivnizmano@gmail.com
ali pokličite na 070 861 161.

Prijava

Kdo bo z vami?

Vse aktivnosti bodo vodile izkušene in strokovno usposobljene osebe. Večino časa pa z vami preživim diplomirana športna trenerka Tjaša Babnik, ki že pet let vodim različne tabore in dogodke za otroke. Tako lahko zagotovim, da bo vsak dan napolnjen z zabavo, učenjem in varnostjo. Sem tudi sama mamica najstnici in prednajstnici :). Zelo se veselim druženja z vami.

Zakaj se nam priduži?

Prepričana sem, da boš ustvarila nepozabne spomine in preživela eno najboljših poletnih izkušenj doslej! Zakaj? Ker bo okolje sproščeno, pogovori iskreni in družba tebi enaka. Naučila se boš veliko samostojnosti, okrepila zdravo samopodobo in se marsikaj novega naučila. Nepozabna poletna izkušnja z veliko sladoleda in gibanja.

Brez telefonov! Ja bomo zmogle!

Za telefone enostavno NE bomo imele časa. Telefoni bodo na našem druženju prepovedani. Skupaj bomo dokazovale da ga ob dobri družbi, prijetnih aktivnostih in klepetanju absolutno ne potrebujemo.
Kaj pa ti Tjaša? Moj telefon bo v mojem nahrbtniku za nujne primere in občasno uporabljen za fotografiranje. Utrinke bom podelila z vašimi starši.

Prijava: aktivnizmano@gmail.com

Zadovoljna najstnica


Kdaj:
29. 7. – 2. 8. 2024 ; 8.00-15.00

Kje: Ljubljana – Bizovik – Hrušica

Cena: 150 eur

Imate vprašanje? Pišite mi na aktivnizmano@gmail.com
ali pokličite na 070 861 161.

Pogosta vprašanja

Zanima me…

Komu so namenjena Poletna dnevna druženja?

Poletna dnevna druženja so namenjena vsem najstnicam med 11-13 let.

V tem letu bom stara 11, čez poletje še ne. Ali lahko pridem?

Absolutno JA! Delavnica je zasnovana tako, da je nekako najbolj primerna za dekleta stara med 10 (kmalu 11) do 13 let.

Dovolj sem stara. Varstva ne rabim.

Zelo drži. Pri teh letih je večina najstnic lahko že sama doma in ne rabi odraslega nadzora. Vendar pa se strinjamo, da je kakovostno preživet čas lahko veliko bolj kul. Ni ti treba razmišljati kaj vse boš počela, ker se to dogovorimo skupaj (delno), sponala boš nove prijateljice in na veliko klepetala – tako zares ne preko telefona :). Verjemi, da je veliko bolj pametno biti v družbi, kjer bo vse potekalo v sproščenem vzdušju z zanimivimi aktivnostimi, ob glasbi, v naravi…
Čas nam bo minil, kot blisk hitro, ker se nam bo toliko dogajalo.

Kdaj se naša druženja začnejo?

Datumsko: v ponedeljek 29.7. do petka 2.8. 2024
Zbirale se bomo okoli 8 ure zjutraj na dogovorjenem mestu. Zaključek pa bomo imele ob 15:00 uri.
Lokacija: Ljubljana – Bizovik – Hrušica, nekaj časa preživimo tudi v naravi zato je naše zbirno mesto ponavadi pod Golovcem. Zaključimo pa na Krožni poti 6 (Hrušica, blizu vrtca Čebelica).

Ali je število prijaljenih deklet omejeno?

Je. Največ nas bo 10. Tako bomo ohranjale dovolj prostora za prijetno vzdušje in dinamiko. Ne bo prevelike gneče za dejavnosti in tako bo bolj prijetno za vsako izmed nas.

Kaj vse bomo počele?

Okvirni plan zajema vsakodnevno kuhanje + nabava živil. Dekleta boste same izdelale jedilnik – jaz pa vas zraven poučim, kaj še dodati, da bo jed polnovrednejša in uravnotežena. Absolutno ne bomo pozabile na sladico :).
Ustvarjanje – urile bomo ročne spretnosti in ustvarile nekaj unikatnega. Posadile bomo svojo rastlino. Imele prijetne sprehode v senci skozi gozd. Brale zanimive vsebine, se pogovarjale. Lakirale nohte (tako da bo lepo), imele delavnico osnov ličenja in učenje o pravilni negi kože. Nekaj minut namenile telovadbi, plesu in najstniški jogi. En dan bomo imele izlet na Orle in mini Zoo ob Orlah.
To je le del našega tedenskega druženja. Verjamem, da ko bomo skupaj bo naš čas izjemen in se bomo domislile še česa zanimivega.

Kaj potrebujem s seboj?

S seboj boš vsak dan potrebovala manjši nahbrtnik z vodo. Za ostalo se bomo dogovorile sproti. Mogoče Urbano za izlet oz. trgovino, kopalke za vodne igre in podobno.

Kako se prijavim?

Svoje ime, priimek, email naslov, starost skupaj s starši pošljete na aktivnizmano@gmail.com ali me pokličete na
070 861 161, v kolikor vas še kaj posebnega zanima.

Kakšna je cena dejavnosti?

Cena tedneskih delavnic je 150 eur.

Je na voljo še kateri drug termin Poletnega druženja za najstnice?

Ne. Poletna druženja za najstnice se bodo letos odvijala prvič in termin je samo od 29.7.-2.8. 🙂

Kaj pa za otroke mlajše od 11 let?

Otrokom od 5-11 let ponujamo Poletni dnevni aktivni tabor v dveh terminih:
1.7.-5.7.2024 od 8:00-15:00 ure in 15.7.-19.7. od 8:00-15:00 ure.
Tovrstno varstvo izvajamo že četrto leto in je izjemno atraktivno, sproščeno in predvsem poletno veselo :).
Več informacij o tem taboru tukaj:

Ali na druženja pridem lahko samo kakšen dan?

Če bo mesto prosto lahko. Prednost imajo dekleta, katera bodo z nami cel teden.

Sem bolj sramežljiva in zadržana. Je tabor kljub temu primeren zame?

Draga madam. Seveda. Naši trenutki so namenjeni temu, da ustvarimo tako okolje, da se bo prav vsaka počutila sprejeto, lagodno in dobro! Krepile bomo tudi samozavestno govorjenje, klepetulje bomo vadile, kako drugim pustiti do besede. Vaja tišine, potrpežljivosti in vztrajnosti bo vsakodnevno na našem urniku.

Zanima me več.

Piši mi na aktivnizmano@gmail.com ali me pokliči na 070 861 161. Z veseljem poklepetam z vami in vam odgovorim na vprašanja.

Kuhanje. Nega kože. Lakiranje nohtov. Ustvarjanje. Narava.