Podari iz srca

Zagotovo se bodo pod smrečico znašla lepa darila, v letošnjem decembru pa vas bomo skušali opomniti tudi na tisto, kar zares šteje. Za vas smo pripravili posebne kupone, ki jih lahko podarite svoji družini, prijateljem, partnerju … Komur pač menite, da bo kupon prišel najbolj prav. Podarili boste dobra dejanja, druženje, pomoč in lepe spomine.

Vsak dan se odpre novo okno z novim zanimivim člankom in možnostjo sodelovanja v nagradni igri (določeni dnevi).

Pokukaj tukaj

December je končno tu! In z njim vonj po vroči čokoladi, okrašena mesta, druženja, božične pesmi in seveda darila. Že imate svoj spisek daril in kako dolg je?

Tudi mi smo pripravili svojega – ZA VAS! V decembru vas bomo obdarili in hkrati opomnili, kaj je tisto, kar zares šteje.Verjetno boste kmalu začeli z okraševanjem svojega doma in postavili smrečico ali okrasili fikus. Spodaj pa boste slej ko prej položili darila, s katerimi boste razveselili svoje domače. Ampak letos to naredite drugače. Hkrati bomo ugotavljali, kaj podariti in kaj je tisto, kar šteje. So to draga darila, popolna božična večerja, okrašena smrečica? Vse to lahko vašemu domu doda prazničen pridih, a nekaj manjka …

Manjka čarobnost in občutek topline – tega ne morete kupiti, lahko pa podarite.

Ker vaša lepo zavita darila potrebujejo piko na i, smo pripravili posebne kupončke, ki jih lahko natisnete in dodate zraven. In kaj se skriva na kupončkih? To boste ugotovili sami, lahko pa vam namignemo, da boste podarjali svoj čas in lepe trenutke s tistimi, ki vam pomenijo največ.

PODARI IZ SRCA