NOVE

vadbe

Jutranji Pilates Ljubljana
Zdrava hrbtenica, močne trebušne mišice in vitalno počutje!

S tovrstno vadbo poskrbite za močne notranje mišice v telesu, lepo držo, preprečite bolečine v križu in poskrbite za vsakodnevno boljše počutje.
Pilates na blazini je izjemno varna in učinkovita vadba. Na vsaki uri pilatesa sledimo pilates načelom, s pomočjo katerih lahko pravilno in učinkovito izvajaš vaje.
Jutranja ura vadbe bo poskrbela za eno dozo antistresa in energičen skok v začetek vikenda.

Vsak torek in petek 7:30 – 8:15
Lokacija: Štepanjsko nabrežje 38, 1000 Ljubljana

Priduži se nam in bodimo aktivni skupaj <3

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Poporodna vadba – Ker je čas porodniškega dopusta izjemen!
Čas da v prvi vrsti mamica poskrbi za svoje dobro počutje, saj bo imela tako bistveno več energije, volje in samozavesti za pristno in ljubečo vzgajanje dojenčka.
Na vadbi na varen način poskrbimo za močne mišice medeničnega dna, globoko trebušno mišico, razgibamo ramenski obroč in poskrbimo za čvrste roke, noge in zadnjico.
Vadba poteka v prijetnem vzdušju, kjer ob določenih vajah vključimo dojenčka zraven.
Gre za vajin kvalitetno preživet skupni čas.

Enkrat na teden ob 10:00,
Lokacija: Ljubljana – Squash Land.
Prijava: aktivnizmano@gmail.com

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Pravljična joga je čudovita dejavnost za otroke vseh starosti. Skozi igro, pesmi, pravljice in zabavo jim približa osnove joge in na ta način izboljša koordinacijo gibov, poveča koncentracijo, umiri dihanje, spodbuja domišljijo in se marsikaj. Prilagojena je tako, da lahko sodeluje prav vsak otrok po svojih najboljših zmožnostih, brez tekmovanja in primerjanj. Vsak lahko zasije v svoji unikatnosti. Prav tako jim dovoli raziskovati in izraziti svoja čustva, se umiriti, začutiti svoje telo in se predvsem zabavati.V trenutnem življenjskem tempu je to še kako pomembno.

S pravljično jogo popeljemo otroke v svet pravljic, kjer spoznavamo nepozabne junake, lovimo velikane, iščemo morsko deklico, se sončimo na skali s krokodilom in spoznamo še veliko drugih pravljičnih junakov.

Vsak petek ob 17:00h,
Lokacija: Nove Fužine 40 (Dom starejših občanov).

POŠLJI POVPRAŠEVANJE