Vikend oddih za otroke

Adijo zaslon – živjo narava🍂

Zelo malo je treba, da otroka zmotiviramo za dejavnosti zunaj v naravi. Verjetno se marsikomu zdi težko a če si priznamo ni – le starši kdaj enostavno ne zmoremo. Zaradi obveznosti in prenatrpanega delovnega časa je včasih resnično težko.

Vzgajamo z zgledom. Lahko pametujemo, razjasnjujemo teorije kaj je prav in kaj ne, a če potem delamo nekaj drugega so vse besede zaman.

Razumljivo pa je tudi dejstvo, da smo odrasi zaradi tempa življenja in obveznosti preutrujeni, izmozgani in enostavno izčrpani. Še zmeraj polagam na srce, da to ni izgovor za dolgi rok in je ZDAJ čas da začne vsak pri sebi razmišljati o prioritetah, željah in namenu. Ter se s pomočjo ali brez v kolikor ima discipline dovolj loti počasnih korakov za velike spremembe na daljši rok v zahvalo za svoje zdravje in posledično lepšo harmonijo bivanja v družini.

POMOČ JE TUKAJ – VIKEND DELAVNICE VODENE IZ SRCA IN VELIKO MERO LJUBEZNI DO DELA Z OTROKI🧡.

Med 15.10.-16.10.2022 bo organiziran Vikend oddih za otroke. Oddih se odvija na Ločici pri Vranskem na domačiji Pri Ferkovih. Telefoni so prepovedani, televizije bodo izklopljene in drugih elektronskih naprav ne bo.

Prepustimo se bioritmu, telovadimo, se posvetimo uživanju v naravi, ustvarjamo iz naravnih materialov, hrano pripravljamo skupaj in seveda imamo nepozabno pižama zabavo 😊. Luštno nam je. Predvsem sproščeno in odklopljeno od rutine doma.

⏱️Otroke pripeljete v soboto med 9:30-10:00 uro dopoldne. In jih pridete iskati v nedeljo med 15:30-16:00 uro.

📍Ločica pra Vranskem 14 – zgolj 30 minut iz Ljubljane, samotna domačija Pri Ferkovh.

Za otroke skrbim dipl.športna trenerka in mamica Tjaša. Z otroki sem 24/7, tudi ponoči.

Prispevek: 80 eur

Povezava za prijavo in vprašanja tukaj: https://www.aktivnizmano.si/dogodki-za-otroke/

Prijava: 070-861-161, aktivnizmano@gmail.com