Vadba z vozički. Med uro mamica lahko vključi otroka v vadbo, ga podoji, previje, pocrklja, uspava. Vadba je namenjena vsem mamicam, ki želijo po porodu zopet okrepiti mišice medeničnega dna, aktivirati globoke trebušne in hrbtne mišice in svoje telo povrniti v formo in obliko pred porodom! Mamice spletemo nova prijateljstva in se po uri družimo ob čaju ali dobri kavici.

Poletni urnik: Vsak torek in četrtek ob 10h (PST, dobimo se pri Fužinskem gradu).

PRIJAVI SE

Telo je po porodu spremenjeno. Zaradi nosečnosti se je devet mesecev spreminjalo in vsaj toliko časa mu moramo nameniti, da bo po porodu spet takšno, kot je bilo pred nosečnostjo. Mamica lahko z vadbo začne po ginekološkem pregledu, po 6. tednih po porodu ali kasneje, ko začuti, da je telo spet pripravljeno na športno aktivnost. Naj poudarim, da je z vadbo dobro začeti čimprej in da ne gre za težke vaje. Vendar se je dobro naučiti nekaj osnovnih priporočil gibanja doma in se spoznati s prvimi vajami, katere mamica lahko izvaja kadarkoli. Ko le te vaje in priporočila osvoji, bo nadaljnja odločitev za trening toliko lažja in samozavestnejša.

Vadba po dogovoru, lahko tudi na domu

Nikoli nisi prestar, da bi si postavil drug cilj in sanjal nove sanje. Živeti polno, aktivno, gibalno, dosledno, neustavljivo. Učiti se vsak dan, vsako leto, z leti. Vadba za starejše tretje in tudi četrte generacije. Z več kot desetletnimi izkušnjami je tovrstna vadba prilagojena in sestavljena tako, da jo vzljubite že v prvih minutah. Zadovoljstvo je garantirano.

Vsak ponedeljek in sredo ob 10h

Raznolika vadba, kjer bomo vsakič migale drugače! Visoko, srednje in nizko intenzivni treningi z lastno težo ali manjšimi rekviziti. Vadba je naporna le toliko, da posameznici predstavlja izziv, energična, a primerna tudi za bolj tihe duše, majice bodo prepotene in mišice ravno prav utrujene. Nasmeh, vzdušje ter dobro počutje zagotovljeno!

Vsak ponedeljek in sredo ob 18h

Edinstvena vadba, katera vključuje vse elemente pilatesa, a kljub temu prinaša še večji izziv, več potenja in zahteva več volje. Ritmi nežno energične glasbe pa te skozi vadbo ves čas spodbujajo. Verjemi, všeč ti bo! Vadba je primerna tudi za začetnike.

Vsak ponedeljek in sredo ob 19h

Želja po harmoničnem življenju in aktivnem življenksem slogu nas je združila, da to delimo naprej. Dali smo prednost kvaliteti, izdelki so preprosti in nas podpirajo v vsakdanjem življenju. Ko enkrat spoznamo bistvo po načelu manj je več ugotovimo, da ne potrebujemo veliko, da bi bili zdravi in zadovoljni.

Združiti zdrav način prehranjevanja in najti sebi primerno aktivnost v vsakdanu.

Cenik

VADB

Kaj o mojih vadbah pravijo

stranke?