Vadba aktivni doma

79 eur

69 eur

💕 10 treningov!
💕 Prijazno kolenom in hrbtenici
💕 Treningi za moč, kondicijo, razteg in oblikovanje postave
💕 Treniraj kjerkoli, kadarkoli
💕 Dostopaj preko računalnika, tablice ali mobilne naprave

dodaj v košarico

kaj dobiš pri nakupu vadbe aktivni doma?

10 raznolikih vadb

Uvodni začetni trening, da prebiješ led :), vadba s stolom, pilates, intenzivnejša vadba. Vsak trening je popolnoma drugačen in vsak s posebnim namenom.

Napotke za vadbo

Pred vsakim treningom te čaka motivacijska misel in kratek opis na kaj si pri tej vadbi pozorna!

Dostop preko platforme Fitcrea

Registriraš se v aplikacijo in si sestaviš svoj urnik vadbe. Dostopaš lahko preko katerekoli naprave, kadarkoli, kjerkoli!

Pogosto zastavljena vprašanja

ZA KOGA JE TEČAJ AKTIVNI Z MANO DOMA PRIMEREN?

Tečaj Aktivni doma je namenjen zdravi populaciji od 15 + let. Vadba je raznolika in natančno vodena. Določene vaje so tudi prilagojene, tako da se posamezna vaja zmeraj lahko prilagodi sposobnosti vadečega. Bistvo treningov Aktivni doma je, da so treningi popolnoma raznoliki, saj je za zdravo telo RAZNOLIKOST ključna. Vsak trening je voden na motivacijski in prijazen način. Treningi so ravnoprav naporni in težimo k temu, da si vadeči po potrebi vajo prilagodi.

Treningi ti zagotovijo popolno raznolikost, več energije, več moči, boljšo gibljivost, izgubo odvečne maščobe, boljšo samopodobo in več zaupanja vase. <3

ZARADI SLUŽBE IN OSTALIH OBVEZNOSTI SEM ZELO ZAPOSLENA. KOLIKO ČASA BOM PORABILA ZA VADBO?

Ne skrbi! Vadbe največ dobrih 30 min. Ker sem tudi sama polno zaposlena mamica in podjetnica točno vem kako razporediti čas, da je ćas kakovostno izkoriščen. Verjemi mi, da se vadba konča prej, kot pričakuješ a na koncu boš zelo zadovoljna, ker boš ravnoprav utrujena in presrečna, da ti je uspelo kljub natrpanemu urniku.

Če se slučajno zgodi, da moraš vadbo prekiniti, se ustavi in naslednjič lahko nadaljuješ tam kjer boš prenehala.

ALI TEČAJ OBDRŽIM ZA VEDNO?

Da. Dostop do video treningov imate za lastno uporabo vedno. Le tega pa je prepovedano deliti naprej.

KAKŠNE SO OPCIJE PLAČILA?

Tečaj lahko kupite s kreditno kartico ali pa z direktnim bančnim nakazilom. Ustrezen način plačila izberete na strani zaključka nakupa. V kolikor se odločite za bančno nakazilo, vse potrebne informacije prejmete na e-mail naslov po potrditvi nakupa.

KAKO DOSTOPAM DO VADB?

Ko opravite plačilo in mi dobimo potrditev le-tega na elektronski naslov, ki ga pustite od naročilu, dobite potrdilo in navodila za vstop 🙂

JE POLEG VADB POMEMBNO TUDI KAKO SE PREHRANJUJEM?

Zdrav način življenja zajema poleg gibanja tudi zdravo prehranjevanje. Seveda nam bo polnovredna, kvalitetna in zdrava prehrana izboljšala počutje, koncentracijo in nam dala veliko več energije. Čudovito je to, da je danes do kakovostne prehrane lahko priti, če si le previden in ozaveščen o tem ”kaj je zdravo”. Namreč treba je biti previden, saj na trgu dobimo tudi marsikaj, kar nas po velikem in po čez zavaja. Z veseljem vam svetujem tudi glede prave izbire prehrane. Lepo te povabim v mojo spletno trgovino na
www.saolcenter.si, kjer je vse samo najboljše zbrano na enem mestu. Butična online trgovina z zdravo, ekološko prehrano in samo najboljšimi prehranskimi dopolnili.

Klikni za vstop v trgovino Saolcenter

NA KOGA SE OBRNEM V PRIMERU TEHNIČNIH TEŽAV?

V primeru težav s predvajanjem video vsebin se obrnite na support@fitcrea.com, v primeru vsebinskega vprašanja pa na aktivnizmano@gmail.com.

ALI PROGRAM DELUJE BREZ INTERNETA?

Program brez povezave z internetom ne deluje.

Hej, sem tjaša!

Moje ime je Tjaša, sem mamica dveh zlatih deklic, žena, sestra, diplomirana trenerka, prijateljica, predvsem pa oseba, ki se trudi živeti polno življenje.
Strinjam se z Grškim rekom »Zdrav duh v zdravem telesu«, ki govori, da je telesna aktivnost pomembna tudi za človeškega duha. V trenutku, ko začnemo častiti svoje telo, posledično častimo sebe.
Skrbite zase, negujte se, imejte se radi, bodite aktivni, vzemite si čas zase!

Zakaj punce trenirajo z mano?